Hero banner

Festlokal på Ulriksdals Värdshus

Vill du hyra en privat lokal i Stockholm till bröllop, födelsedagsfirande, kickoff med jobbet eller någon annan tillställning? Vi har tre olika festlokaler i en naturnära miljö.

Boka festlokal i en naturnära miljö i Stockholm

Bröllop, födelsedag, släktmiddag eller sommarfest med jobbet. Anledningen att samlas kring mat och dryck kan vara många och det är med glädje som vi på Ulriksdals Värdshus är med och arrangerar din tillställning.

 

Vi har tre olika privata festlokaler med möjlighet att servera mat och dryck för upp till 120 personer. Du slipper boka catering, barpersonal och lokal - vi löser allt det åt dig! Här serverar vi modern skandinavisk mat med grönsaker från vår egen odling och noga utvalda råvaror från djurriket.

 

Vi har några färdigpaketerade erbjudanden som du gärna får titta på. Kontakta oss för att diskutera just ditt upplägg, vi har naturligtvis möjlighet att i vissa fall skräddarsy våra erbjudanden i de privata festlokalerna.

 

Här kan du läsa om samlad information för bröllop.
Här kan du läsa om samlad information för stora sällskap och privata middagar.

Norra verandan

En trappa upp i värdshuset hittar du Norra verandan. Här har vi plats för stora sällskap med upp till 70 personer. Norra verandan omges av stora fönster som släpper in mycket ljus och ger dig möjligheten att blicka ut över odlingen och den glittrande Edsviken. Här dukar vi upp vackra, runda bord med växtarrangemang som kommer från vår egna odling. Här kan du och ditt sällskap samlas i en historisk miljö med slående vyer och en naturnära känsla. Garderob finns i anslutning till lokalen och vi har högtalare för bakgrundsmusik.

festlokal-img-1

Drottning Silvias paviljong

Paviljongen har en generös takhöjd och såväl väggar som tak är av glas. Här inne är ni omslutna av den vackra natur som omger värdshuset. I den här salen har vi plats för sällskap på upp till 49 personer. Vi dukar upp runda bord med dekorativa växter och vackert porslin. Här kan ni samlas och fira er tillställning i en rogivande och harmonisk miljö som ger er en känsla av att ni befinner er mitt i naturen. Slå er ned tillsammans och njut av inspirerande och god mat med grönsaker från vår egna odling.
Garderob finner ni precis vid paviljongens entré.

Stora matsalen

Mitt i huset hittar ni stora matsalen. Det här är vår största lokal där upp till 120 personer kan sitta med utsikt över vår trädgård och odling samt den glittrande Edsviken. Här dukar vi upp runda ekbord i olika storlekar samt ett långbord i två olika nivåer och fyller matsalen med växtlighet från vår egen odling utefter säsong. På sommarhalvåret finns möjlighet att öppna upp fönstren ut mot trädgården för att släppa in den ljumna sommarluften. Garderob finns i anslutning till lokalen och vi har högtalare för bakgrundsmusik.

Lilla matsalen

I anslutning till vår stora matsal finns vår lilla matsal med långbord för upp till 20 personer. Här inne möts du av mysiga trätoner, bekväma sittplatser och vackert naturligt ljus. Här har många sällskap samlats och njutit av god mat och dryck genom åren. Oavsett om ni kommer hit för att fira en speciell händelse eller bara vill unna er en kulinarisk upplevelse, så är vår lilla matsal den perfekta destinationen för alla som söker en unik matupplevelse i en vacker och naturlig miljö.

Trädgården

På baksidan av Värdshuset och precis intill vår odling hittar ni vår trädgård. En grön och lummig plats med bersåer, knuthamlade lindar och öppna gräsytor. Här är det perfekta stället att börja er tillställning på eller varför inte ha sommarfesten eller kräftskivan på? Det finns möjlighet att ha stora mingelfester för flera hundra personer eller sittande på bord med bänkar för ca 100 gäster. Vill ni väderskydda er kan vi även sätta upp tält mot en extra kostnad.