Gondolen gästar Ulriksdals Värdshus på nyårsafton
Denna nyårsafton ser vi fram emot att välkomna dig till en kväll då Gondolen gästar Ulriksdals Värdshus för att servera en exklusiv nyårssupé i fem serveringar!
Vi öppnar dörrarna till Ulriksdals Värdshus klockan 18:00 och serverar Gondolens nyårsmeny klockan 19:00. När vi ätit färdigt i lugn och ro kommer bussar och hämtar oss (beräknat till ca klockan 22:30 – 22:45) så att vi är på plats på Gondolens takbar, Pelago, för att fira tolvslaget med Stockholms bästa utsikt över den fyrverkerisprakande natthimlen. Bussresan och ett glas champagne att skåla med på tolvslaget ingår i menypriset för er som väljer att äta nyårsmiddag på Ulriksdals Värdshus.
Gondolens nyårssupé på Ulriksdals Värdshus
Nyårssupén
Med reservation för eventuella förändringar.
Kanapéer
Tartelette med sotad pilgrimsmussla, avokado, fingerlime och Baerii kaviar
Tartar på svensk hängmörad oxfilé, örtemulsion och löjrom från Kalix
Pâte à Choux fylld med gruyère och färsk vintertryffel
Förrätt
Grillad hummertartar med emulsion på husets xo-sås, ingefära, chili och syrlig sallad
Fiskservering
Smörpocherad torskrygg med champagnesås “Grand Cru” löjrom, Baerii kaviar, forellrom och gräslök
Köttservering
Oxfilé “Tournedos Rossini” med halstrad anklever, sauterad spenat, picklad syltlök, madeirasky och färsk vintertryffel
Dessert
Glace au four på vaniljglass och åkerbär
Nyårspralin
Pris: 2495 kr/person
Vi har möjlighet att tillgodose laktosfri, glutenfri, nötfri och pescetarisk kost, övriga allergier kan vi tyvärr ej tillgodose på nyårsafton.
Notera att vi inte har möjlighet att göra avsteg från den fasta menyn och att eventuella allergier behöver vara oss tillhanda senast 48 timmar innan besöket. Eventuella allergier som ej är föranmälda kan ej tillgodoses på plats.