Hero banner

Boka festlokal för ditt bröllop

Så det har blivit dags att planera ert bröllop? Vad roligt, vi på Ulriksdals Värdshus hjälper gärna till att anordna er bröllopsmiddag! Vi skapar bröllopsfester och middagar med fokus på en modern och jordnära upplevelse utöver det vanliga. Ulriksdals Värdshus är en vacker, historisk byggnad omgiven av en slående natur – en helt perfekt plats för att fira livets alla glada händelser på.
bröllopsmiddag på ulriksdals värdshus
festlokalen "norra verandan" på ulriksdals värdshus
tilltugg och bubbel till bröllop på ulriksdals värdshus

Bröllopsfest i Stockholm

Ulriksdals Värdshus är beläget i natursköna Ulriksdals Slottspark i Solna, bara en kort en kvart utanför Stockholm City. Här är ni omgivna av en vacker ekskog och ser glittrande Edsviken porla förbi från fönstren. Det ståtliga värdshuset upprättades på 1800-talet och bär på många, många minnen. Här har otaliga bröllopsfester ägt rum genom århundraden, låt ert bröllop bli en del av all historia som sitter i dessa väggar. 

trädgården på ulriksdals värdshus
bröllopsmiddag på ulriksdals värdshus
ulriksdals värdshus

Bröllopsmiddag i en rogivande och naturnära restaurang

Vi skapar alltid alla våra menyer efter säsong och vad som frodas i vår trädgårdsodling och våra samarbetsgårdar. Det är en meny i ständig förändring som hela tiden skiftar beroende på vad vi skördar i trädgården.

 

Kontakta oss gärna och boka in ett besök för att få en bra känsla av atmosfären, omgivningen och maten hos oss. Vi visar er gärna våra olika privata rum samt naturen kring värdshuset. Ring till 08-85 08 15 eller maila till info@ulriksdalsvardshus.se, vi ser fram emot att höra från er! 

bröllopsmiddag på ulriksdals värdshus
bröllopsmiddag på ulriksdals värdshus

Våra festlokaler för bröllop

Vi har två festlokaler som är perfekta för en bröllopsmiddag, Norra verandan och Drottning Silvias Paviljong. Läs mer om lokalerna här. Vi har även en stor, vacker trädgård som ni har möjlighet att vistas i innan och efter bröllopsmiddagen.

 

Inför er bröllopsfest dukar vi upp bord med vackert porslin och linnedukar, linneservetter samt vaser smyckade med blommor från vår egen odling. Under sommartid använder vi färska, nyskördade blommor och växter. Vid de kallare delarna av året tar vi tillvara på de växter som vi har skördat och torkat under höstmånaderna. 

 

Det finns självklart möjlighet att låna högtalare för att spela musik.

Norra verandan

Drottning Silvias paviljong

trädgården på ulriksdals värdshus

Trädgården

Stora matsalen

Kontakta oss med er bokningsförfrågan

Här kan du läsa ett samlat dokument med information för bröllopsfester. Vill du höra mer om vad vi kan erbjuda till er bröllopsfest? Varmt välkommen att kontakta oss så kan vi prata om ett upplägg som passar just er.  

Ulriksdals Värdshus

Vi hörs väl?

Om du vill hålla dig uppdaterad på vad som händer på Ulriksdals Värdshus så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Få erbjudanden, inbjudningar och ta del av våra nyheter först av alla. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.