Hero banner Hero banner

Minnesstund i Stockholm

Letar du efter en lokal för att hålla i en minnesstund i Stockholm? Välkommen till Ulriksdals Värdshus, en fridfull, vacker och naturnära plats där ni kan hedra era kära på ett sätt som känns rätt för er.

Minnesstund i vackra och naturnära lokaler

Våra lokaler är belägna i en vacker och naturnära miljö i Ulriksdals Slottspark, endast en kort resa från Stockholm City. Här, omgivna av grönska och stillhet, erbjuder vi en lugn och fridfull plats för er att samlas och minnas era närstående.

trädgården på ulriksdals värdshus

Meny för minnesstund – alltid skräddarsytt efter era behov

Vi förstår att varje minnesstund är unik, precis som de som hedras. Därför erbjuder vi skräddarsydda menyalternativ som vi anpassar efter era behov och önskemål. Vi kan ordna allt ifrån en trevlig buffé, och en välplanerad lunch- eller middagsmeny, till en fika med era val av bakverk och dryck.

 

Från små, intima tillställningar till större sammankomster, vi strävar efter att skapa en minnesvärd stund för just er.

Mat på Ulriksdals Värdshus

Vackra och dekorativa blomsterarrangemang till minnesstunden

I anslutning till värdshuset sträcker sig vår odling som är över 1,5 hektar. Där växer såväl grödor och blommor som förgyller vårt värdshus. Vår florist ser till att ni får vackra blomsterarrangemang till er minnesstund. Det är inte bara vackert; det är också hållbart.

Personal som dukar bord på Ulriksdals Värdshus
Helen, Mange och Christian som jobbarpå Ulriksdals Värdshus

Kontakta oss för att boka lokal för minnesstund

Vår erfarna personal finns här för att underlätta för er i allt från planering till genomförande av minnesstunden. Vi gör alltid vårt yttersta för att se till att er tillställning blir precis så som ni önskar – en vacker och respektfull hyllning till era älskade.

 

Kontakta oss på info@ulriksdalsvardshus.se för att boka er lokal och dela med er av era önskemål för att skapa en minnesstund som är helt anpassad efter era behov och önskemål.

Ulriksdals Värdshus

Vi hörs väl?

Om du vill hålla dig uppdaterad på vad som händer på Ulriksdals Värdshus så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Få erbjudanden, inbjudningar och ta del av våra nyheter först av alla. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.