Boka privat rum för företag på emmer
thumbnail mobile

Boka lokal för företagstillställningar på Ulriksdals Värdshus

Har det blivit dags att planera en kickoff med jobbet? Välkommen till Ulriksdals värdshus. Vi har fyra olika lokaler i varierande storlekar för företagstillställningar.

Våra rum och lokaler för företag

Ska ni planera in en heldagskonferens, en frukost med arbetsgruppen, eller kanske ett event? Då är Ulriksdals Värdshus den perfekta platsen för er. Vi har 4 olika lokaler med plats för mellan 20-100 sittande gäster. Matsalen, Norra verandan, Drottning Silvias paviljong och Lilla matsalen. Alla rummen är luftiga och ljusa med en inspirerande atmosfär. Läs gärna mer om våra lokaler här.

 

Vilket av våra alternativ som passar er beror helt på era behov, kontakta oss så kan vi prata om vilket alternativ som lämpar sig bäst för er. Ring på 08-85 08 15 eller maila till info@ulriksdalsvardshus.se

festlokal-img-2

Samla kollegorna i en naturnära miljö

Ulriksdals värdshus ligger beläget i vackra Ulriksdals slottspark i Solna. Omgivningen är lugn och full av grönskande natur och böljande vatten. Värdshuset är omgiven av en vacker ekskog med mysiga promenadstråk. Från fönstren blickar du ut över vår egen odling och vackra Edsviken.

Hit tar ni er snabbt och enkelt med både bil och kollektivtrafik. Läs mer om hur ni tar er hit här.

Modern, skandinavisk och närproducerad mat

Under er vistelse hos oss serverar vi god mat baserad på råvaror från vår egen odling, belägen precis utanför restaurangen. Våra kockar inspireras av modern och skandinavisk mat och har alltid kreativa uttryck i presentation och smakkombination. Klicka här för att se våra menyförslag.

Hompage_emmer

Kontakta oss för att boka er vistelse

Vill ni boka in er företagstillstälning hos oss? Varmt välkommen att skicka in er bokningsförfrågan!

Emmer

Vi hörs väl?

Om du vill hålla dig uppdaterad på vad som händer på Ulriksdals Värdshus så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Få erbjudanden, inbjudningar och ta del av våra nyheter först av alla.