Hero banner

Om Ulriksdals Värdshus

Välkommen till Ulriksdals Värdshus, endast ett stenkast från Stockholms innerstad och omgivet av en idyllisk blandning av skog, hav och 1,5 hektar odlingsmark. Sedan 2016 har vårt värdshus varit en del av Svenska Brasseriers familj och erbjuder en unik matupplevelse i en historiskt rik och vacker miljö.

En mångsidig mötesplats

Ulriksdals Värdshus är platsen där du samlas för att fira livets alla ögonblick. Våra festlokaler skapar den perfekta atmosfären för bröllopsfester, födelsedagsfiranden, dop, påskfiranden och kräftskivor. Dessutom är de idealiska för olika företagsarrangemang som luncher, kickoff-evenemang och andra företagsevent. Här kan du förena människor i en vacker omgivning för att gemensamt njuta av god mat och dryck.

Skräddarsydda menyer för dina behov

Våra kockar är dedikerade till att skapa skräddarsydda menyer som passar just dina behov och önskemål inför din tillställning. Oavsett om det är en plockmat och bar för en födelsedagsfest, en traditionell kräftskiva i vår trädgård, en minnesvärd bröllopsmiddag eller en affärslunch för hela företaget, så anpassar vi vår moderna skandinaviska gastronomi med kreativ touch för att erbjuda både god och hållbar mat. Vi lyssnar noga på dina önskemål för att skapa en kulinarisk upplevelse som är skräddarsydd för dig.

Historia möter modernitet

Ulriksdals Värdshus, uppfört år 1868, bär stolt många års historia och har varit hem för flera restaurangkoncept genom åren. Sedan 2016 drivs det av Svenska Brasserier med visionen att erbjuda en modern och god matupplevelse som respekterar vår omgivning och miljö samtidigt som den alltid möter gästens individuella behov. Vi kombinerar historiska element med modernitet för att skapa en atmosfär där varje besök blir en minnesvärd upplevelse.

Odlingen

Hållbarhet är viktigt för oss. Därför var det en självklarhet att vi skulle utnyttja marken runt Ulriksdals Värdshus till fullo och skapa vår helt egna odling. På denna 1,5 hektar stora yta odlar Svenska Brasserier mycket av det som du får på tallriken när du äter på våra restauranger.

 • Hållbarhet

  Ulriksdals Värdshus är en del av Svenska Brasserier och tillsammans jobbar vi långsiktigt för hållbar utveckling, både när det kommer till miljön och vår personals välmående.

 • Personal i köket på Ulriksdals Värdshus

  Vill du arbeta hos oss?

  Brinner du för matupplevelser och har en hög yrkesstolthet? Då borde du söka dig till oss - vi välkomnar alltid personer som vill utvecklas med oss.

 • Helen, Mange och Christian som jobbarpå Ulriksdals Värdshus

  Kontakta oss

  Hittar du inte det du letar efter, glömt något vid ditt besök eller har några allmänna frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi är en stor familj

Svenska Brasserier ligger bakom några av landets bästa och mest intressanta restauranger. Vi har stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, vår mat har sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

 

Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi är stolta över den härliga gemenskapen som finns bland våra medarbetare. Du får bra förmåner i en seriös koncern och för oss är det viktigt att vi har kul på jobbet tillsammans. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.