En dag på vår odling
Arbetet med odlingen pågår året runt, däremot varierar det man gör beroende på årstid. Här kan du få en inblick i hur dagarna på vår odling ser ut.
Hur fungerar arbetet på vår odling? Vilka är vår trädgårdsmästares bästa tips för en lyckad tomatodling hemma? Hur komponerar man den perfekta bjudrätten med grönsaker i huvudrollen? Ja, nyfikenheten kan vara stor. Här har vi samlat en hel del tips, artiklar och annan rolig kuriosa.
Arbetet med odlingen pågår året runt, däremot varierar det man gör beroende på årstid. Här kan du få en inblick i hur dagarna på vår odling ser ut.
Jonathan berättar om samarbetet mellan köket och odlingen, vår grundfilosofi och annat matnyttigt!
Har det blivit dags att planera en kickoff med jobbet? Välkommen till Ulriksdals värdshus. Vi har tre olika rum i varierande storlekar för privata tillställningar.
Letar du efter ett gott recept på sill till julbordet? Gör vår flädersill – den har snabbt blivit en favorit på vårt julbord!
Dags för julpynt? Här är våra tre tips för att lyckas med årets juldekorationer på ett sätt som gör det snyggt, roligt och hållbart.
Letar du efter en god juldrink att servera på glöggmingel och adventsfiranden? Då är Rock and Rye juldrink av oss på Ulriksdals Värdshus perfekt!
Vi börjar gå i jultankar redan under sommaren, och tidigt på hösten sätter vi igång ordentligt med planeringen av vårt julbord. Läs mer om hur arbetet med att skapa ett oförglömligt julbord ser ut!
Om du vill hålla dig uppdaterad på vad som händer på Ulriksdals Värdshus så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Få erbjudanden, inbjudningar och ta del av våra nyheter först av alla.