Ulriksdals Värdshus på sommaren
thumbnail mobile

En oförglömlig bröllopsdag på Ulriksdals Värdshus

Sommaren 2023 valde Emilia och Edvin Klangberg Ulriksdals Värdshus som platsen för deras bröllopsmiddag. Här delar de med sig av sina intryck och minnesvärda ögonblick som gjorde deras bröllop till en oförglömlig upplevelse.

Börllopspar under deras bröllopsmiddag på Ulriksdals Värdshus

Vad var det som utmärkte Ulriksdals Värdshus i jämförelse med andra festlokaler ni övervägde?

Ulriksdal Värdshus var vårt självklara val från start. Vi har tidigare bott i närheten och har en nära koppling till platsen eftersom vi har tillbringat mycket tid där. Vi döpte även vår äldsta son i Ulriksdals Slottskapell, precis intill.

Kan ni dela med er av er upplevelse av hur personalen stöttade er under planeringsprocessen?

Personalen var exceptionell och stöttade oss på ett utomordentligt sätt genom hela processen. Inget var för mycket begärt, och vi fick snabba svar på alla våra frågor, något vi verkligen uppskattade.

Vad fanns det för roliga inslag i planeringen?

En av höjdpunkterna var att få provsmaka bröllopsmenyn. Att uppleva maten och atmosfären och sedan välja rätterna vi skulle bjuda våra gäster på var en fantastisk upplevelse. Dessutom fick vi en lyxig "date night" mitt i veckan!

Börllopspar under deras bröllopsmiddag på Ulriksdals Värdshus
festlokalen "norra verandan" på ulriksdals värdshus
tilltugg och bubbel till bröllop på ulriksdals värdshus

Var höll ni er bröllopsmiddag och fest på värdshuset, och vad tyckte ni om lokalerna?

Vi valde Norra Verandan för vår bröllopsmiddag och fest, vilket passade vårt lite större sällskap perfekt. Vi ville undvika ett traditionellt hedersbord, så de runda borden i lokalen var ett utmärkt val för oss. Efter vigseln hade vi ett mingel på verandan, och vi hade tur med solskenet som visade Edsviken från sin bästa sida. Utsikten var magisk!

Skulle ni rekommendera Ulriksdals Värdshus till andra som planerar sin bröllopsfest?

Absolut! Ulriksdals Värdshus är en unik plats med utmärkt service, egen odling, god mat och en vacker omgivning med en fantastisk utsikt – en upplevelse att minnas.

bröllopsmiddag på Ulriksdals Värdshus
bröllopsmiddag på ulriksdals värdshus
ulriksdals värdshus

Mötte upplevelsen som helhet era förväntningar?

Ja, vi hade en fantastisk dag och kände oss hela tiden trygga och omhändertagna. Vi var ju det där brudparet som aldrig ville gå hem haha...

Kan ni dela med er av något minnesvärt från dagen eller kvällen som ni kommer att bära med er?

Vi försökte göra dagen personlig genom att fokusera på det som var viktigt för oss, som att avstå från ett traditionellt hedersbord och bröllopstårta. I stället avslutade vi middagen med Hot Shots. Det blev ingen traditionell första dans heller, den glömdes bort mitt i allt!