En dag på vår odling
Arbetet med odlingen pågår året runt, däremot varierar det man gör beroende på årstid. Här kan du få en inblick i hur dagarna på vår odling ser ut.
Hur fungerar arbetet på vår odling? Vilka är vår trädgårdsmästares bästa tips för en lyckad tomatodling hemma? Hur komponerar man den perfekta bjudrätten med grönsaker i huvudrollen? Ja, nyfikenheten kan vara stor. Här har vi samlat en hel del tips, artiklar och annan rolig kuriosa.
Arbetet med odlingen pågår året runt, däremot varierar det man gör beroende på årstid. Här kan du få en inblick i hur dagarna på vår odling ser ut.
Jonathan berättar om samarbetet mellan köket och odlingen, vår grundfilosofi och annat matnyttigt!
Om du vill hålla dig uppdaterad på vad som händer på Ulriksdals Värdshus så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Få erbjudanden, inbjudningar och ta del av våra nyheter först av alla.