Tre decennier av julens sötsaker – möt konditorn som skapar vårt julgodis
Tommy Stolt är mannen som sätter den söta prägeln på vårt julbord. Sedan 1996 har han varit den som skapar julgodiset och desserterna på Ulriksdals Värdshus.
Hur är det att ha sin bröllopsmiddag på Ulriksdals Värdshus? Hur gör vi när vi planerar vårt julbord, och hur kan en vi hjälpa till att anordna en rolig företagstillställning? Här har vi samlat en del tips, artiklar och annan rolig kuriosa.
Tommy Stolt är mannen som sätter den söta prägeln på vårt julbord. Sedan 1996 har han varit den som skapar julgodiset och desserterna på Ulriksdals Värdshus.
Här berättar Magnus Nilsson, kökschef på värdshuset, om hur planeringen av julbordet går till, vilka rätter han är mest stolt över, och hur vi lyckas kombinera hållbarhet med både tradition och moderna influenser.
Om du vill hålla dig uppdaterad på vad som händer på Ulriksdals Värdshus så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Få erbjudanden, inbjudningar och ta del av våra nyheter. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.