thumbnail mobile

Mors dag-firande

Bjud en mamma som förtjänar lite extra omtanke och uppskattning på en minnesvärd mors dag-lunch eller middag i vår natursköna och vackra miljö på Ulriksdals Värdshus.

 

I år serverar vi en trerättersmeny där ni själva väljer mellan tre förrätter och varmrätter samt två desserter – ni behöver inte välja samma rätter. För de små erbjuder vi en särskild barnmeny för barn upp till 12 år.

Mors dag-meny på Ulriksdals Värdshus
Mors dag-meny på Ulriksdals Värdshus
Mors dag-meny på Ulriksdals Värdshus
Mors dag-meny på Ulriksdals Värdshus
1/1

Trerättersmenyn

Förrätt

Vit sparris med sotad rökt lax, smörsås och stenbitsrom

 

eller

 

Svensk lufttorkad skinka med grön sparris, semibakad tomat,

ostkräm och frökrisp

 

Vegetariskt: Vit sparris med smörsås, tomat och kavringskrisp

Varmrätt

Sotad röding med knippmorot, dill, färsk vitlök, vitvinssås och jordärtskockspuré

 

eller

 

Rosastekt kalv med vit portvinssås, toppmurklor, råstekt sparris och salviastekt gnocchi

 

Vegetariskt: Gnocchi med brynt smör, salvia, toppmurklor, Wrångebäcksost och morot

Dessert

Crème Brulee med hallon

 

eller

 

Färska jordgubbar marinerade i basilika och apelsin med vaniljglass, grädde och smulade drömmar

Pris trerättersmeny: 795 kr

Barnmeny (går att få vegetarisk)

 

Grönsaksstavar med dipp

 

Köttbullar i gräddsås med potatispuré och lingon

 

Vaniljglass med jordgubbar

 

Pris barnmeny: 295 kr