

Mors dag-firande
Bjud en mamma som förtjänar lite extra omtanke och uppskattning på en minnesvärd mors dag-lunch eller middag i vår natursköna och vackra miljö på Ulriksdals Värdshus.
I år serverar vi en trerättersmeny där ni själva väljer mellan tre förrätter och varmrätter samt två desserter – ni behöver inte välja samma rätter. För de små erbjuder vi en särskild barnmeny för barn upp till 12 år.
Trerättersmenyn
Förrätt
Vit sparris med sotad rökt lax, smörsås och stenbitsrom
eller
Svensk lufttorkad skinka med grön sparris, semibakad tomat,
ostkräm och frökrisp
Vegetariskt: Vit sparris med smörsås, tomat och kavringskrisp
Varmrätt
Sotad röding med knippmorot, dill, färsk vitlök, vitvinssås och jordärtskockspuré
eller
Rosastekt kalv med vit portvinssås, toppmurklor, råstekt sparris och salviastekt gnocchi
Vegetariskt: Gnocchi med brynt smör, salvia, toppmurklor, Wrångebäcksost och morot
Dessert
Crème Brulee med hallon
eller
Färska jordgubbar marinerade i basilika och apelsin med vaniljglass, grädde och smulade drömmar
Pris trerättersmeny: 795 kr
Barnmeny (går att få vegetarisk)
Grönsaksstavar med dipp
Köttbullar i gräddsås med potatispuré och lingon
Vaniljglass med jordgubbar
Pris barnmeny: 295 kr